Selecteer een pagina

Laat 

je 

inspireren

Lees mijn blog.

Tot 2019 heb ik over allerlei zaken geschreven die te maken hebben met het creëren van je eigen werk. Hoe geef je vorm aan je werk, zodanig dat je er energie van krijgt? Hoe kun je het inkomen verdienen dat bij je past? Hoe kun je omgaan met datgene wat je tegenhoudt om je dromen te verwezenlijken? En hoe zit dat creatieproces eigenlijk in elkaar? 

Vanaf april 2020 schrijf ik meer over het leven zelf.

Ik hoop dat ik je hiermee kan inspireren om stappen te zetten naar het werk en het leven dat echt bij je past. Het leven is te kort om je bezig te houden met zaken die er niet toe doen 😉

 

Inspiratiebrief

Wil je graag geïnspireerd worden tot meer plezier in je werk en leven? Schrijf je voor mijn inspiratiebrief en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie om dat éne stapje te zetten in de richting die jij wenst. 

NB: Je gegevens zijn veilig bij mij.

Boek: Evenwichtkunstenaars; Over leven met ongeneeslijke kanker

Leven met uitgezaaide kanker maakt een evenwichtskunstenaar van je. Enerzijds om leren gaan met de klappen van de ziekte, anderzijds min of meer je leven weer vormgeven. Vooral weer opnieuw richting geven aan je leven duidt op mentaal herstel. Margot Scholte schrijft hierover in het boek “Evenwichtkunstenaars”

Lees meer

Meedoen en meetellen.

Vorige week sloot ik mijn eerste inspiratiebrief af met de woorden: “Het voelt alsof ik er opeens weer bij hoor”.
Die opmerking bleef bij mij hangen.
Vandaar dat ik daar deze keer wat dieper in duik. Het “erbij willen horen”. Willen we niet allemaal ergens bij horen? Meedoen en meetellen?

Lees meer

Verwondering

In deze bijzondere tijd verwonder ik mij vooral. Er blijkt (opeens) van alles mogelijk. Waar verwonder jij je over?

Lees meer

3 gedragspatronen die jou ondermijnen om te gaan doen wat je werkelijk wilt gaan doen (en goed voor je is).

Je ideale werk realiseren vereist van je dat je weet hoe jouw ideale werk eruit ziet. Dat is nog niet alles, om daadwerkelijk je verlangen in je werk te realiseren is het nodig te ontdekken welke gedragspatronen of negatieve gedachten of gevoelens je tegenhouden. Als je je daarvan bewust wordt heb je alles in huis om je dromen te realiseren. In deze blog laat ik je kennismaken met 3 ondermijnende gedragspatronen. Lees je mee?

Lees meer

Wat heb je nodig om te slagen op deze veranderende arbeidsmarkt?

Hoe je met een ondernemende houding je zwakke positie op de arbeidsmarkt transformeert naar een krachtige en gemakkelijker het werk realiseert dat bij je past. Graag zou ik het met je willen hebben over werk en over wat op dit moment nodig is om te slagen in de nieuwe economie.

Lees meer

Een planning maken, heb jij er ook zo’n hekel aan om je vast te leggen?

Kan je je doel bereiken zonder planning? Is het mogelijk alleen een visie te hebben en verder maar zien wat het leven je brengt? Ja, dat is mogelijk. Jarenlang heb ik zo mijn bedrijf gerund. Inmiddels weet ik beter. Planning en sturing helpen je sneller de resultaten te bereiken die je graag zou willen. In deze blog licht ik een tipje van de sluier op.

Lees meer

Hoe automatisering en robotisering je helpen je eigen werk te creëren.

Automatisering en robotisering zijn niet te stoppen. Een zekerheid is dat een deel van het werk dat we kennen in de (nabije) toekomst overgenomen zal zijn door robots. De vraag is hoe je daar op dit moment als werkzoekende mee om zou kunnen gaan. In dit artikel vertel ik je er alles over én geef ik je 10 nieuwe perspectieven op werk.

Lees meer