Selecteer een pagina

Inspiratiebrief 11: De tweede golf…

Beste lezer,

Spelen met de golven in zee, heerlijk is dat!

Afgelopen zomer kon ik er weer eens volop van genieten. Komt er een golf aan dan laat ik die over me heen spoelen en voel ik de kracht die me meesleurt en mij van mijn voeten rukt. Soms ga ik even kopje onder ….

Of ik laat me drijven en dan merk ik  dat ik telkens weer opgenomen word door een golf en doorgegeven.

Rustig drijvend geniet ik van de geluiden op het strand, de meeuwen die af en aan vliegen en merk niets van de kracht van de golven. Ik word gedragen en teruggebracht.

 

De tweede golf

Nu de maatregelen i.v.m. het Coronavirus weer aangescherpt zijn denk ik vaak aan die golven van de zee.

De tweede golf is een feit en ik zet me schrap om die golf op te vangen en over me heen te laten spoelen. Misschien word ik van mijn voeten geworpen en ga ik kopje onder. Dat is een beangstigende gedachte…..

Misschien kan het ook anders.

Ik zou kunnen proberen mij te laten meedrijven met de stroom, in het vertrouwen dat ik straks wel weer aanspoel en dan weer verder kan.

Dat betekent voor mij me niet meer verzetten tegen alle veranderingen, niet boos worden over de maatregelen, geen uitzonderingen voor mezelf afdwingen en vooral nu, niet moedeloos worden.

Drijven geeft rust.

Ik ga het eens proberen.

Hoe ga jij om met die tweede golf in deze pandemie?

Stuur mij gerust een berichtje, ik hoor graag van je!

Houd moed!

Xx,

 

Willemijn Lau

 

Inspiratiebrief

Wil je graag geïnspireerd worden tot meer plezier in je werk en leven? Schrijf je voor mijn inspiratiebrief en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie om dat éne stapje te zetten in de richting die jij wenst.