Selecteer een pagina
Op welke manier zou jij je willen promoten op Linkedin? Nadat je hebt bepaald wat het doel is van je promotie, kun je ook eens kijken welke promotie daar het beste bij past. Sociale media is vooral boeien&binden, en niet de hele tijd reclame maken. Afwisseling boeit, met verschillende invalshoeken weet je méér mensen te bereiken die geïnteresseerd kunnen zijn in wat jij te bieden hebt.

Linkedin

Ik geef je hieronder 7 tips en mogelijkheden:

  1. Onderzoek bij jezelf waar jij je het prettigste bij voelt. Hoe breng jij het liefst jouw kennis naar buiten? Ben je een schrijver, prater, bouwer, tekenaar, doener? Volg je eigen weg.
  2. Schrijf een blog. Een artikel schrijven is een hele goede manier om te laten zien waar jij veel van af weet. Je kunt heel gemakkelijk een blog aanmaken, zonder dat je daarvoor een website nodig hebt. Dit kun je  bijvoorbeeld doen op: WordPress
  3. Als je liever praat kun je een blog inspreken. En daarna laten uitwerken door iemand. Er zijn ook spraakprogramma’s. Of maak er een MP3 van. Dit kunnen geïnteresseerden beluisteren.
  4. Neem een video op. Met een webcam en een computer kom je al een heel eind. In een video kun je goed laten zien hoe een bepaald product werkt, of hoe je iets maakt. Zet dit bijvoorbeeld op You Tube.
  5. Maak een animatiefilm. Er bestaan ook mogelijkheden om animatiefilm te maken. Dit is momenteel erg “in”. Ik gebruik een betaald programma Videoscribe
  6. Maak of bewerk foto’s. Als je goed bent in visualiseren van je boodschap. Maak een account op Pinterest als je veel met plaatjes werkt.
  7. Maak een website. Er zijn veel gratis mogelijkheden, met kant en klare designs. Noodzakelijk is wel een domeinnaam te reserveren en een host. Wix,WordPress website, Eigen website maken
Gebruik jij een manier om jezelf te promoten die hier nog niet bij staat?
Ik hoor graag van je,

Inspiratiebrief

Wil je graag geïnspireerd worden tot meer plezier in je werk en leven? Schrijf je voor mijn inspiratiebrief en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie om dat éne stapje te zetten in de richting die jij wenst.

 

 

0 reacties