Selecteer een pagina

Het tijdschrift Expert.

Tijdschrift expert april 2014

Tijdschrift Expert met thema Inspiratie

Wil je eens lekker lezen? Jezelf laten inspireren? Met enige regelmaat maak ik een digitaal tijdschrift EXPERT. Samen met een aantal leden van de Linkedin Groep “Creëer je eigen werk” Gewoon, omdat het leuk is om te doen. Omdat het een uitdaging is om iets met elkaar te maken, digitaal. En omdat het niet alleen gaat om dromen, maar vooral ook om iets te doen met je dromen.
Tijdschrift Expert sept 2014

Tijdschrift Expert Thema Aan de slag!

Het tijdschrift biedt leden van de groep  de gelegenheid om aan de slag te gaan met het thema Creëer je eigen werk. Hoe beginnend ook, het tijdschrift biedt de mogelijkheid om expertise te laten zien. In de tijdschriften is van alles te vinden; artikelen, nieuwe ideeën, puzzels, boekbespreking etc. Wil je ook eens een bijdrage leveren? Word lid van de Linkedin Groep “Creëer je eigen werk” of neem gerust contact met mij op.  
Tijdschrift Expert kerst 2014

Tijdschrift Expert Thema Creëer je eigen Kerst.

Dit is ons eerste nummer “Creëer je eigen Kerst”, met allerlei artikelen over hoe men de Kerst beleeft.       NB: Klik op het plaatje dan kun je het tijdschrift lezen!
          Prachtig hoor Willemijn. Je helpt hiermee echt door waarde toe te voegen aan het leven van anderen. René Hogenes, Tijdrevolutie
 

Inspiratiebrief

Wil je graag geïnspireerd worden tot meer plezier in je werk en leven? Schrijf je voor mijn inspiratiebrief en ontvang regelmatig nieuwe inspiratie om dat éne stapje te zetten in de richting die jij wenst.

 

 

0 reacties